Ružičasti pun Mjesec najljepše će uticati na ova 3 znaka: Očekuje ih ljubav, radost i novi život
ilustracija

Ružičasti pun Mjesec najljepše će uticati na ova 3 znaka: Očekuje ih ljubav, radost i novi život

Uticaj ružičastog Super Mjeseca biće intenzivan i mnogima će donijeti turbulencije, ali 3 znaka očekuje velika sreća i sjajne promjene. Ružičasti Super Mjesec donosi im ljubav, sreću i ljepši život!

Super Mjesec označava pun Mjesec koji je najbliži Zemlji, a ružičasti Super Mjesec očekuje nas 27. aprila, kada se Sunce u Biku i Mjesec u Škorpionu suočavaju.

Ružičasti Super Mjesec je simbol novog rođenja, otkrivanje istine i preispitivanje emocija, ali možemo očekivati i velike pomake.

Sada je trenutak da se zapitate što treba otpustiti da bi se sreća ponovo uselila u naš život.

Uticaj ružičastog Super Mjeseca biće intenzivan i mnogima će donijeti turbulencije, ali ova 3 znaka očekuje velika sreća i sjajne promjene.

Bik

Super Mjesec će najljepše uticati na vaš ljubavni život, jer će ojačati partnerske odnose u koje ste uložili svoje emocije.

Osjećaj sigurnosti u vezi daje vam snagu i motivira vas da napredujete.

Vaša veza ili brak počeće cvjetati ili rasti, a konačno možete odbaciti stare sumnje i povezati se s partnerom na dubljem nivou.

Nijedan izazov sada vas neće moći pokolebati ili odvratiti od vaše namjere.

Blizanci

Ružičasti Super Mjesec udahnuće novi život u vaš svijet. Bićete inspirisani i motivisani, a aktivnosti koje preuzmete mogu vam pomoći da stvorite iskustvo za kojim žudite.

Uljepšajte svoj dom ružičastim cvijećem, inspirativnim bojama i lijepim slikama.

Napravite oko sebe ugodno okruženje i privucite dobre vibracije. Bićete optimistični i imaćete sjajan odnos s kolegama.

Očekuje vas uspjeh u profesionalnim projektima kojima se posvećujete u vrijeme punog Mjeseca.

Škorpija

Poput feniksa koji se uzdiže iz pepela, vi imate moć da postanete najbolja verzija sebe tokom Ružičastog Super Mjeseca.

Univerzum vas podstiče da pustite sve iz prošlosti što vas je opterećivalo (slomljeno srce i emocionalne tegobe).

Kada se oslobodite prošlosti, to će vam omogućiti da krenete ka novoj viziji i životu (snu koji ste oduvijek željeli). Imate potrebu da napredujete i nećete dozvoliti da vam bilo što stane na put.

Lovesensa

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.