Bliznakinje se udale za braću blizance i sad žive u jednoj kući, istovremeno i zatrudnjele(FOTO)
Foto: Screenshot

Bliznakinje se udale za braću blizance i sad žive u jednoj kući, istovremeno i zatrudnjele(FOTO)

Jednojajčane bliznakinje Birtani i Brijana Din prije nekoliko godina udale su se za jednojajčane blizance Džoša i Džeremija Slejersa, a nedavno su, u samo par mjeseci razlike, dobile i sinove.

Svoje muževe su upoznale 2017. godine na jednom festivalu, nakon čega su s njima započele ljubavne veze - a samo šest mjeseci kasnije, braća su ih zaprosila.

Dva para su se u avgustu 2018. godine u isto vrijeme i na istom mjestu vjenčali, nakon čega su svi uselili u novi zajednički dom - i počeli da šire svoje porodice.

Obije sestre su zatrudnjele u razmaku od samo par mjeseci, a nedavno su oba para dobila sinove, Deksa i Džeta.

- Ponosan sam na svoju prekrasnu suprugu Brijanu i kako je dobro sve podnijela - rekao je njen suprug Džeremi.

- Nadam se da će nam se djeca brzo upoznati - poručio je bratu i snaji, a samo par mjeseci kasnije na zajedničkoj Instagram stranici oglasio se Džoš, koji je ponosno objavio da su i on i njegova supruga Britani postali roditelji dječaka.

- Tako sam ponosan na Britani i uzbuđen što sam Džetov otac - napisao je Džoš, koji je dodao da je jedno sigurno, da će im sinovi biti okruženi ljubavlju čak četvoro roditelja.

Untitled

Njihov zajednički Instagram profil doživio je veliku popularnost kada su dječaci došli na svijet, i sada imaju preko 90 hiljada pratilaca.

Inače, Britani i Brijana su početkom prošle godine u jednoj televizijskoj emisiji najavile da planiraju istovremeno da zatrudne, a Brijana je dodala i da nikome od njih četvoro nije problem da se dogovaraju kad tačno na tome treba da rade.

- Već smo zajedno doživijele brojne rođendane, polaganje vozačkog ispita i mature, čak i dvostruku vjeridbu i vjenčanje - rekla je tad jedna od sestara i zaključila i da je došlo vrijeme da zajedno iskuse i kakav je osjećaj u sebi nositi još jedan život.

- Baš sam srećna zbog vas i jedva čekam neku zajedničku fotografiju dječaka da vidim koliko liče - napisala je jedna njihova pratiteljka na Instagramu, prenosi Telegraf.rs.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.