SD: Potpredsjednikova
Foto:Screenshot/TVCG

SD: Potpredsjednikova "ruka pravde" je nešto nefunkcionalna

Najveći policijski uspjeh u posljednjoj deceniji, kako ga juče predstavi kralj tvitera i potpredsjednik Abazović, trajao je, kako možemo čuti iz medija, jedan dan i završio se puštanjem svih privedenih, saopštile su Socijaldemokrate.

""Ruka pravde" potpredsjednika, kako voli sam za sebe da kaže, konstantno se završava jednako: skandalizujućim najavama i presovima, te odmah potom puštanjem na slobodu "uhapšenih"", primjećuju iz te partije.

Kako su saopštili, "ta potpredsjednikova "ruka pravde" od koje, kako kaže Abazović, strahuje čitava Crna Gora je nešto nefunkcionalna otkad je on na čelu sektora bezbjednosti. Ali zato ruka populizma radi kao sat".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.