Tepić u ponedeljak o Palmi i saznanjima o pedofiliji i podvođenju

Tepić u ponedeljak o Palmi i saznanjima o pedofiliji i podvođenju

"U ponedeljak u 13h u Jagodini dajem iskaz o Palmi i saznanjima o pedofiliji i podvođenju", napisala je potpredsjednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

„U policiji, koja okreće glavu dok nas napadaju. Za tužioca, koji postupa tek kad Palma zamoli. Žele imena? Da ih Palma potraži? Prvo zaštita žrtava i svjedoka i izmeštanje procesa iz Jagodine“, napisala je na ovoj društvenoj mreži.

Tepić je prije nekoliko dana na konferenciji za novinare prikazala video snimak za koji je rekla da je svjedočenje čovjeka iz Jagodine koji je navodno prisustvovao, po njenim riječima, „podvođenju“ djevojčica i žena u tom gradu.

Marković je negirao ove tvrdnje, navodeći da je Tepić iznijela laži, te da će zbog toga morati da ide u zatvor.

Tepić je potom, u gostovanju na N1, pročitala još jedno svjedočenje i izjavila da ima više svjedoka da je predsjednik Jedinstvene Srbije podvodio maloljetnice i žene u Jagodini.

„Ne bih sebi dozvolila da rizikujem sa jednim iskazom i sa tako velikom temom koja bi srušila svaku vladu, naravno da imam više svjedoka“, rekla je Tepić.

U četvrtak je Osnovnom javnom tužilaštvu u Jagodini krivičnu prijavu protiv Marinike Tepić podnijele 393 žene, saopštio je grad Jagodina.

Kako se navodi, žene koje su podnijele prijavu zaposlene su u javnom sektoru u tom gradu.

U prijavi se navodi da je Tepić tužena zbog djela „izazivanje panike i nereda“.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.