Nikolić: Krivokapić da pokaže bar zeru integriteta i predoči javnosti sadržaj Temeljnog ugovora
Miloš Nikolić, Foto: DPS

Nikolić: Krivokapić da pokaže bar zeru integriteta i predoči javnosti sadržaj Temeljnog ugovora

Kakva je to Vlada u kojoj njen potpredsjednik nije vidio Temeljni ugovor države Crne Gore i SPC, ali zato je sa sadržajem upoznat neki estradni istoričar iz Beograda, šrafčić u kleronacionalističkoj mašineriji, i naširoko nam ga tumači, upitao je Miloš Nikolić portparol Demokratske partije socijalista i poslanik u Skupštini Crne Gore.

Uz to kako navodi Krivokapiću stižu upozorenja, iz sličnih centara, da mu ne padne na pamet da prosljeđuje Ugovor Skupštini Crne Gore.

"Kao da sva ova poniženja nijesu dovoljna, nego Krivokapićevoj Vladi čiji je rodonačelnik pokojni mitropolit Amfilohije, traže da pogaze njegovu volju i da Ugovor potpiše Porfirije iako je mitropolit jasno govorio da će taj dokument potpisati on, dakle predstavnik Mitropolije a ne patrijarh SPC", poručio je Nikolić

Zahtijevao je od Zdravka Krivokapića da u skladu sa načelom transparentnosti, dostavi javnosti Temeljni ugovor, i upozna je sa sadržajem tog dokumenta.

Poručio mu je da ako on želi lično da se ponižava to je njegov izbor, ali kao premijer Vlade Crne Gore neka pokaže bar zeru integriteta, ili nek podnese ostavku da se više ne bruka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.