Uhapšen vlasnik kompanije
Ilustracija

Uhapšen vlasnik kompanije "Televex“ zbog zloupotrebe službenog položaja putem pomaganja

Službenici Uprave policije - Sektora za borbu protiv kriminala u saradnji sa službenicima Centra bezbjednosti Podgorica, su 21. aprila, u nastavku policijske akcije "Granica“ lišili slobode V.M., vlasnika kompanije "Televex“ d.o.o. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo zloupotreba službenog položaja putem pomaganja.

Iz Uprave policije su saopštili da je akcija "Granica“ sprovedena u cilju dokazivanja zloupotreba prilikom sprovođenja tendera Ministarstva unutrašnjih poslova za nadzor državne granice.

Dodaju da će osumnjičeno lice uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu na dalju nadležnost.

"Kriminalističkom obradom, u saradnji sa Osnovnim državnim tužilaštvom iz Podgorice, prikupljeni su dokazi koji upućuju na sumnju da je V.M. uticao na pojedine osumnjičene da učestvuju u tenderskom postupku Ministarstva unutrašnjih poslova za nadzor državne granice, za korist njegove i drugih firmi u tenderskom postupku", navodi se u saopštenju UP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.