Šehović Abazoviću: Vi od mene ne možete napraviti kriminalca, ali ste od sebe uspješno napravili izdajnika
Damir Šehović

Šehović Abazoviću: Vi od mene ne možete napraviti kriminalca, ali ste od sebe uspješno napravili izdajnika

Dritan Abazović i URA od mene nikad ne mogu napraviti korumpiranog čovjeka i kriminalca, iako to na nevješt i prilično drzak način pokušavaju, jer se svi mi u Crnoj Gori jako dobro znamo, ali su sami od sebe, za neočekivano kratko vrijeme, i te kako uspješno napravili izdajnike, saopštio je potpredsjednik Socijaldemokrata i poslanik u Skupštini Damir Šehović.

Šehović dodaje i da razumijem da je, "kao neko ko konkretno, direktno i bez uvijanja mjesecima jasno ukazuje na propuste nove vlasti posebno targetiran u vezi sa zakonito stečenim stanom".

"Ali nemojte imati dileme: populistički pritisci nove vlasti da bi me "ućutkala" su potpuno neproduktivni. Čak naprotiv. Kontraproduktivni su. Zato i njemu i njegovoj partiji, koja je obezbijedila sigurno mjesto u istoriji crnogorske izdaje, jer su nam umjesto obećane slobode otvorili vrata okupacije, jasno i glasno poručujem da se manu ćorava posla", kaže Šehović.

U suprotnom će kako dodaje, svoja prava znati da zaštiti.

"Na sudu naravno. A vama je sud javnosti već presudio. U šta ste se i sami mogli uvjeriti, od Cetinja, preko Plava i Gusinja, gdje su vas dočekali onako kako su se takvi kao vi vazda dočekivali.

Zato Vas ostavljam da živite sa saznanjem da ćete ostati upamćeni kao Miloševićev Rahman Morina ili Sejdo Bajramović, a ja se vraćam skandalima koje kao nova većina svakodnevno produkujete. Ima tu podosta posla. Nažalost", zaključio je Šehović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.