Pažin najavio tužbu protiv Abazovića: Stan sam stekao zakonito
Zoran Pažin

Pažin najavio tužbu protiv Abazovića: Stan sam stekao zakonito

Bivši potpredsjednik Vlade Zoran Pažin najavio je da će podnijeti tužbu protiv sadašnjeg potredsjednika Vlade Dritana Abazovića zbog, kako je naveo, povrede časti i ugleda.

Reagovanje Pažina uslijedilo je nakon jučerašnjih informacijama u vezi s dodjelom stanova.

"Povodom drskog i bezobzirnog napada na moj ljudski i profesionalni integritet, dovođenjem mog imena u kontekst korupcije, bez i malo odgovornosti za javno izgovorenu riječ, od strane Dritana Abazovića na press konferenciji 21. aprila, obaviještavam crnogorsku javnost da ću za zadovoljenje svojih pravnih interesa zatražiti pred sudom, podnošenjem tužbe protiv klevetniika, zbog povrede časti i ugleda i prava ličnosti", saopštio je Pažin.

On je istakao da je stan u Podgorici, u kome živi sa porodicom stekao u potpunosti zakonito.

"Ustupajući stan u svom vlasništvu državi i dobivši veći za jednu sobu, u svemu u skladu sa zakonom i precizno propisanim kriterijumima za rješavanje stambenih potreba, a razliku u kvadratima uredno plaćam svakog mjeseca.

Sudu ću se obratiti radi zaštite integriteta svoje porodice i sebe, ali i radi potrebe zaštite javnog prostora od populizma i besprizornog trovanja dezinformacijama", poručio je Pažin.

 

 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.