DPS Herceg Novi: Aktuelna vlast nije realizovala gotovo ništa od obećanog
Demokratska partija socijalista, Herceg Novi

DPS Herceg Novi: Aktuelna vlast nije realizovala gotovo ništa od obećanog

Herceg Novi sa ponora na koji ga je dovela aktuelna koaliciona vlast mogu spasiti jedino hitne promjene i jasna vizija razvoja koju na predstojećim izborima 9. maja nudi Evropski tim za Herceg Novi, saopšteno je iz Opštinskog odbora te partije.

Poručuju da aktuelna vlast tokom četiri godine nije realizovala nijedno obećanje, a stopa nezaposlenosti je na najvećem nivou od 2006. godine.

"Pored toga, nijedno komunalno infrastrukturno pitanja nije riješeno. Za četiri godine njihove vladavine, koju su obilježile međusobne svađe opet posvađanih koalicionih partnera, jedino što je "funkcionisalo“ jeste kadrovsko uhljebljavanje funkcionera aktuelne vlasti za koje su tipski pisani konkursi, a čak dio kadrova se "uvozio“ i iz drugih gradova", navodi se u saopštenju.

Dodaju da je aktuelna vlast u prethodne četiri godine stavila u fokus rješavanje njihovih egzistencijalnih pitanja, a građane ostavila po strani ignorišući njihove potrebe.

Poručuju da je vrijeme je za promjene!

"Svako ko danas vidi Herceg Novi može da prepozna da je grad za četiri godine znatno nazadovao. A upravo je i to ideološka matrica aktuelnih lokalnih funkcionera koji građankama i građanima nude samo ideje koje vraćaju u prošlost. Zbog svega toga Herceg Novom su neophodne suštinske promjene, koje će naš grad vratiti na evropsku mapu kulturnih i turističkih destinacija", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.