Novi album Vanje Radovanovića
Vanja Radovanović

Novi album Vanje Radovanovića "Baš je glupo što sam mrtav"

Crnogorski kantautor Vanja Radovanović danas je objavio svoj treći studijski album “Baš je glupo što sam mrtav” sa 11 pjesama.

Vanja je pisao muziku i tekstove, Bole Martinović je svirao, producirao i radio aranžmane, Goran Antović je bio zadužen za miks i mastering, a sniman je u Beogradu i Kotoru.

Na albumu su svirali i Ivan Perović, Dejo Antović, Branko Marković, Peđa Marić,  Branko Koprivica, Nataša Gruberinić, Siniša Dogan, Đuro Kojić, Meša Kerović, Bojan Kvočka, Ivana Vladović i drugi. Dizajn omota je djelo Srđe Dragovića.

vanjaradovanovicminidigipak1prednjastrana

Sledeće nedjelje nas očekuje premijera spota za pjesmu “U bezbroj komada”, zatim “Dlaka u supi”, a krajem maja bi trebalo da izađe i spot za naslovnu pjesmu “Baš je glupo što sam mrtav”.

vanjaradovanovicminidigipak2zadnjastrana

Album se može čuti na svim striming servisima, kao i na You Tube-u.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.