Mlada Zvezda Granda preminula u 24.godini u Podgorici: Dobri moj Moka, srce me boli(VIDEO)
Momir Moca Luković

Mlada Zvezda Granda preminula u 24.godini u Podgorici: Dobri moj Moka, srce me boli(VIDEO)

Učesnik trenutno aktuelne sezone Momir Lukovac (24) preminuo je u Podgorici, a tu vijest saopštilo je Udruženje estradnih umjetnika Crne Gore i učesnici Zvezda Granda na društvenim mrežama.

Mladi pjevač iz Banjaluke, koji je živio u Podgorici, posljednji put je bio na sceni takmičenja "Zvezde Granda" , krajem januara, kada se predstavio pjesmama “Prokleta je violina", od Saše Matića, i "Da me je ona volela", od Ace Lukasa, Mileta Kitića i Saše Matića.

Publika ga je podržavala, a tada je pjevao u duelu sa kolegom Markom Šišljagićem, a uspio je da dođe do trećeg kruga takmičenja.

Žiri je isticao njegov veliki talenat i predviđali su mu blistavu karijeru.

Ovu tužnu vijest potvrdilo je i nekoliko kolega Momira Lukovca, koji se na društvenim mrežama potresnim fotografijama i porukama opraštaju od kolege.

"Sunce moje, šta uradi od sebe?! Ponosna sam što sam te poznavala, što si bio drug, kolega i prijatelj i brat, prerano si nas napustio. Ali u zaborav nikad poći nećeš! Duša ti carovala, dobri moj Moka, srce me boli! - objavila je na Instagramu pjevačica Ceca Bulatović.

Pjevačica Slađa Zubčević, koja se takmiči u Zvezdama Granda, takođe se oprostila od Momira Lukovca.

"Počivaj u miru, dragi kolega. Šok", napisala je Slađa Zubčević.

Od Momira Lukovca se oprostila i Kristinja Todorović, njegova koleginica i dobra prijateljica."Počivaj u miru, dragi Momire",  napisala je Kristinja Todorović.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.