Šest godina od osnivanja Demokratske Crne Gore, Bečić: Hvala, nećemo vas iznevjeriti
Aleksa Bečić

Šest godina od osnivanja Demokratske Crne Gore, Bečić: Hvala, nećemo vas iznevjeriti

"Na današnji dan prije šest godina nastala je Demokratska Crna Gora. Nastala je jer smo znali šta želimo. Jer smo imali jasan cilj, motivaciju i znali smo koji je naš put", saopštio je Aleksa Bečić, predsjednik Demokrata.

On je istakao da su Demokrate 2016. ušli u Skupštinu Crne Gore.

"I veoma brzo, kao pojedinačno najjači politički subjekt u tadašnjoj opoziciji, postali prijetnja bivšoj vlasti, a postali nada za bolje sjutra građanima.Od tada obišli smo cijelu Crnu Goru. Svaku opštinu, svaki kvart, svako selo. Svako domaćinstvo.Slušali vas, učili od vas i radili za vas.Prošle godine, zajedno sa svima vama, ovog puta kao najjači subjekt u vlasti, razvlastili smo bivši režim i donijeli promjene u našu zemlju. U našu Crnu Goru.Time smo potvrdili da je naša politika, naš put, ono što je potrebno našim građanima. Da, vi to prepoznajete i nagrađujete. Ali to je i obaveza, da se to povjerenje još više zasluži i još više učvrsti", kazao je Bečić.

On je zahvalio na podršci Demokratskoj Crnoj Gori i "zajedničku borbu za pravac kojim idemo".

"Hvala vam za šest godina borbe. I neka ih bude još mnogo. Nećemo vas iznevjeriti.Živjela Crna Gora", poručio je Bečić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.