Šehović: Jučerašnji skup u Pljevljima granica koja se ne smije preći
Damir Šehović, Foto: Socijaldemokrate

Šehović: Jučerašnji skup u Pljevljima granica koja se ne smije preći

Potpredsjednik Socijaldemokrata i poslanik u Skupštini Crne Gore Damir Šehović komentarisao je jučerašnji skup u Pljevljima, poručivši da je to "sloboda" koju je nova vlast donijel.

"Ovakav primjer otvorenog šovinizma, podržanog čak i potpisima vladajućih partija, koji je nastao zbog Vladinog prevaziđenog srednjovjekovnog svjetonazora, predstavlja granicu koja se ne smije preći, a još manje prećutati", kazao je Šehović u objavi na Tviteru.

Dodao je da na ideološki primitivizam i nacionalizam treba odgovoriti.

"Ne primitivizmom. Ne još većim nacionalizmom. Nego intelektualnom i vrijednosnom superiornošću. Kakva, uostalom, jeste građanska Crna Gora. A upravo takva Crna Gora je sigurno i većinska!", zaključio je Šehović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.