Sa sastanka, foto: Opština BP

"Istrči i pokreni se", prva ulična trka u Bijelom Polju 21.maja

Organizacioni odbor prve atletske ulične trke, održao je sjednicu na kojoj je usvojen Predlog programa trke “Istrči i pokreni se”, koja će se održati 21. maja u Bijelom Polju.

Trka je programom podijeljena u tri segmenta, pa će pored registrovanih atletičara u njoj imati priliku da učestvuju rekreativci i djeca, navodi se u saopštenju Opštine Bijelo Polje.

Na sastanku je dogovoreno da djeca i rekreativci trče trke na 1000 i 2000 metara, dok će se juniori/ke i seniori/ke trkati na 2000, odnosno 4000 metara.

Dogovoreno je da se u cilju kvalitenije pripreme i organizacije trke oformi Tim volontera koji će pomoći u organizaciji trke, dok je nagrade za učesnike trke i medalje obezbijedila Opština Bijelo Polje, odnosno Centar za sport i rekreaciju.

Tehnički dio organizacije preuzeće Atletski klub Jedinstvo u saradnji sa Atletskim savezom Crne Gore, u skladu sa propozicijama ASCG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.