U Sjevernoj Makedoniji preminula 24 pacijenta, još 364 novootkrivena slučaja zaraze
Ilustracija

U posljednja 24 časa

U Sjevernoj Makedoniji preminula 24 pacijenta, još 364 novootkrivena slučaja zaraze

Sjeverna Makedonija prijavila je u nedelju 24 preminule osobe od posljedica koronavirusa, kao i 364 nova slučaja zaraze.

U prethodna 24 časa, urađeno je 2.379 testova i pozitivno je 15,3 odsto testiranih, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.

Od koronavirusa u Sjevernoj Makedoniji do sada su umrle 4.443 osobe, dijagnostikovana su 147.094 zaražena, a aktivnih slučajeva ima 19.841.

Institut za javno zdravlje je registrovao da je ozdravilo još 689 pacijenata, pa je ukupan broj izliječenih porastao na 122.810.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.