U Crnoj Gori hospitalizovan 421 kovid pacijent
Ilustracija

13 odsto od ukupnog broja zaraženih

U Crnoj Gori hospitalizovan 421 kovid pacijent

U bolnicama u Crnoj Gori trenutno se liječi 421 pacijent sa Covid-19 infekcijom, što je 13 odsto od ukupnog broja aktivnih slučajeva.

Broj hospitalizovanih je za devet manji u odnosu na prethodni dan, kada ih je bilo 432, i za 49 manji u odnosu na petak kada su u bolnicama bila 472 kovid pacijenta.

Iz Kliničkog centra je ranije danas saopšteno da se u toj zdravstvenoj ustanovi nalaze 134 pacijenta sa COVID-19 infekcijom, od kojih je 70 životno ugroženo.

U Crnoj Gori su, prema posljednjim podacima Instituta za javno zdravlje, trenutno aktivna 3.223 slučaja koronavirusa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.