Vatra progutala pet kamiona Gradske čistoće
Foto:Screenshot /RTS

Beograd

Vatra progutala pet kamiona Gradske čistoće

U pogonu Gradske čistoće u Beogradu prethodne večeri je izbio požar u kojem je izgorjelo pet kamiona, rekao je direktor ovog gradskog preduzeća, Marko Popadić.

On je jutros za Radio televiziju Srbije rekao da je vatra ugašena, te da nema povrijeđenih.

„Jedan vatrogasac se za vrijeme požara nagutao dima. Gorjeli su kamioni koji su se nalazili u pogonu otpada u Višnjičkoj ulici“, rekao je Popadić, dodajući da je do požara došlo oko 2:50 sati posle ponoći.

„Zapalilo se pet vozila Gradske čistoće. Materijalna šteta je veoma velika, a brzom intervencijom vatrogasaca, koji su došli sa šest vozila, izbjegnuto je da bude i veća“, naveo je Popadić.

On je dodao su kamioni bili praktično novi.

„Od pet kamiona koji su izgorjeli, tri su nabavljena prije samo sedam dana, osam mjeseci. Jedno vozilo je iz 2012, a jedno iz 2010. godine“, rekao je Popadić.

Očekuje se da nadležni organi u narednom periodu utvrde uzrok požara.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.