18-godišnjak uhapšen zbog saobraćajne nesreće u Sutivanu
Sa mjesta nesreće, foto:Kodex

18-godišnjak uhapšen zbog saobraćajne nesreće u Sutivanu

Službenici Centra bezbjednosti Bijelo Polje uhapsili su 18-godišnjeg Bjelopoljca zbog krivičnog djela teška djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

"Slobode je lišen A.K. (18) zbog navedenog krivičnog djela koje je izvršio na način što je upravljajući vozilom marke „BMW“ podgoričkih registarskih oznaka na magistralnom putu Bijelo Polje – Dobrakovo, u mjestu Sutivan izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je učestvovao i motociklista S.H. (53)", saopšteno je iz policije.

Podsjećamo, u stravičnom udesu koji se sinoć oko 21 sat dogodio u mjestu Sutivan, na magistralnom putu Bijelo Polje -Prijepolje nastradao je motociklista S.H.(53).

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.