Zdravko Krivokapić

Krivokapić na optužbe da se tajno sastao sa predsjednikom Đukanovićem

"Zlonamjerne klevete da ću u koaliciju sa DPS-om više govore o nečijim propalim nego o mojim stvarnim planovima"

Premijer Zdravko Krivokapić kazao je da su navodi da će u koaliciju sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) zlonamjerne klevete koje više govore o nečijim propalim, nego o njegovim stvarnim planovima.

Krivokapić je za beogradski Blic kazao da se smišljeno stvara vještačka tenzija i da sve izjave posljednih dana imaju cilj da se oslabe trenutnu Vladu i njen uticaj među građanima Crne Gore.

“Zlonamjerne klevete da ću u koaliciju sa DPS-om su iz domena psihologije i više govore o nečijim propalim nego mojim stvarnim planovima”, rekao je Krivokapić.

On je, komentarišući to što je jedan od lider Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić kazao da se sastao sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem i da je zbog tog susreta “veoma zabrinut", rekao da “kada Mandić kaže da se tajno sastajem sa Đukanovićem, očigledno sudi po sebi”.

“Mnogima u Crnoj Gori bilo bi bolje da ne izmišljaju priče o mojim tajnim sastancima sa Đukanovićem, jer šta će biti kada se otkrije ko se tajno sastajao sa aktuelnim crnogorskim predsjednikom protekle tri decenije”, poručio je Krivokapić.

On je kazao da je insistiranje Mandića da se tajno sastao sa Đukanovićem, iako, kako je rekao, dobro zna da je taj sastanak bio javan, “isključivo u funkciji prikrivanja činjenice da je njegov politički saborac Milan Кnežević nakon sastanka sa mnom u samo 60 sekundi iznio dvije neistine”.

“Možda je on to radio i ranije, ali je u ponedjeljak konkretno i nedvosmisleno uhvaćen u širenju neistina”, rekao je Krivokapić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.