Jauković na čelu Direktorata za pravosuđe, Mašanović v.d. direktorice Direktorata za međunarodnu saradnju
Vlada Crne Gore

Odluka Vlade

Jauković na čelu Direktorata za pravosuđe, Mašanović v.d. direktorice Direktorata za međunarodnu saradnju

Vlada Crne Gore je danas, bez održavanja sjednice, donijela više kadrovskih rješenja u Ministarstvu pravde, ljudskih i manjinskih prava na osnovu Zakona o državnim službenicima i namještenicima.

Za vršiteljku dužnosti generalne direktorice Direktorata za izvršenje krivičnih sankcija postavljena je Nataša Radonjić, samostalna savjetnica u Direktoratu za izvršenje krivičnih sankcija – Direkciji za kontrolu kazni zatvora.

Vlada je odlučila da za vršiteljku dužnosti generalne direktorice Direktorata za međunarodnu saradnju odredi Lidiju Mašanović, načelnicu Direkcije za evropske integracije i međunarodnu saradnju.

Za vršiteljku dužnosti generalne direktorice Direktorata za zaštitu i jednakost lica sa Invaliditetom postavljena jeAleksandra Popović, dok je za v.d. generalnog direktora Direktorata za krivično i građansko zakonodavstvo postavljen advokatBožidar Čarmak.

“Za vršiteljku dužnosti sekretarke Ministarstva pravde, ljudskih i manjinskih prava, određuje se Andrijana Medojević, diplomirana pravnica, samostalna savjetnica i u Službi za opšte i finansijske poslove, do postavljenja sekretara ovog ministarstva”, navode u Vladi.

Dosadašnji načelnik Direkcije za oroganizaciju pravosuđa Miomir Jauković postavljen je za v.d, generalnog direktora Direktorata za pravosuđe.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.