Krivokapić: Napustio sam sastanak zato što ne dozvoljavam podmetanje i neistine
Krivokapić

Krivokapić: Napustio sam sastanak zato što ne dozvoljavam podmetanje i neistine

Premijer Zdravko Krivokapić kazao je da se sa predsjednikom države Milom Đukanovićem sastaje jer je to njegova zakonska obaveza, a da je današnji sastanak sa liderima parlamentarne većine napustio jer, kako je rekao, ne dozvoljava podmetanje i neistine.

Lideri Demokratskog fronta saopštili su da sastanak sa Krivokapićem nije bio uspješan i da se danas sastao sa Đukanovićem, ne želeći da obrazloži razloge.

Krivokapić je na Tviteru naveo da se nikada nije tajno sastao sa Đukanovićem.

„Sa njim se ne sastajem zato što volim, već zbog toga što je to moja zakonska obaveza kao premijera“, rekao je Krivokapić.

On je pojasnio da je u Vili Gorica danas održan pripremni sastanak za sljedeću sjednicu Savjeta za odbranu i bezbjednost kome su prisustvovali Đukanović, predsjednik Skupštine Aleksa Bečić i ministarka odbrane Olivera Injac.

Krivokapić je kazao da je napustio sastanak sa liderima parlamentarne većine zato što, kako je rekao, ne dozvoljava podmetanje i neistine.

„Da, napustio sam sastanak zato što ne dozvoljavam podmetanje i neistine. Dosta je bilo širenja laži radi sticanja jeftinih političkih poena.“, poručio je Krivokapić.

Kako je naveo, jedna od laži koja je plasirana sa današnjeg sastanka je i da je potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića optužio da sa Demokratskim Frontom ruši Vladu čiji je potpredsjednik.

"Istinitost mojih tvrdnji može da potvrdi i sam potpredsjednik Dritan Abazović.  Predstavnici manjeg dijela skupštinske većine u posljednje vrijeme se trude da me predstave kao jedini i isključivi problem u funkcionisanju izvršne vlasti. Iako i ja i ogroman dio skupštinske većine odlično znamo da problem ne stanuje na mojoj adresi", naveo je premijer na Twiteru.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.