Snimak incidenta u Bijelom Polju, učesnici autokolone ispred zgrade policije (VIDEO)
Foto: Vijesti Bijelo Polje

Policiji predali fotografije i snimke napadača

Snimak incidenta u Bijelom Polju, učesnici autokolone ispred zgrade policije (VIDEO)

Tokom današnje autokolone u Bijelom Polju doslo je do incidenta kada je automobil sa crnogorskom zastavom zasut fekalijama u naselju Rakonje, sa nadvožnjaka.

Na snimku se vidi kako jedno lice bjezi nakon što je zasuo automobil iz autokolone.

Više osoba iz kolone je krenulo da trči za ovim mladićem koji se dao u bjekstvo u obližnju šumu.

Revoltirani, ujedno su krenuli na kuću jednog od počinilaca koga su prepoznali ali je kordon policije spriječio linč. Kolona je potom blokirala saobraćajnicu par sati tražeći hapšenje napadača i njihova imena.

Službenici policije su obavili uvđaj.

Prema nezvaničnim informacijama, identifikovana su dva lica osumnjičena da su počinioci ovog neprimjerenog napada na autokolonu.

Stotine učesnika auto kolone su se potom okupili ispred zgrade bjelopoljske policije. Kako se moglo čuti, tražili su od policije da im preda počinioce i "da im oni sude". Policiji su predali snimke i fotografije napada i napadača.

Okupljeni ispred Centra bezbijednosti skandiraju "Nije ovo Srbija".

 


 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.