Furtula uspio da nadjača samog sebe
Danijel Furtula

Lalošević čestitao Furtuli na oborenom rekordu

Furtula uspio da nadjača samog sebe

Direktor Uprave za sport i mlade, Vasilije Lalošević, uputio je čestitke crnogorskom atletičaru Danijelu Furtuli na postizanju novog rekorda za Crnu Goru u bacanju diska.

Lalošević ističe da je Danijel neko ko već godinama unazad pokazuje ljubav prema svojoj državi na najčistiji mogući način - svojim sportskim dostignućima koje Crnu Goru stavljaju na mjesto koje joj i pripada, a to je u sami sportski vrh.

"Furtula nas ni ovoga puta nije iznevjerio, već je uspio da obori sopstveni rekord, nadjača samog sebe, te ukoliko se potvrde tačnim informacije ASCG, nam omogući još jedno mjesto na OI koje se ove godine održavaju u glavnom gradu Japana i time se pridruži ostatku crnogorskih reprezentativaca za koje ćemo svim srcem navijati ovog ljeta. Želim mu, u svoje lično ime i u ime Uprave za sport i mlade, puno sreće i uspjeha u narednom periodu", poručuje Lalošević.

Furtula je bacio disk 65,59 metara što je novi crnogorski rekord.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.