Budućnost poražena u Đeru,
Ilustracija

Budućnost poražena u Đeru, "plave" se s ponosom oprostile od Lige šampiona

Rukometašice Budućnosti poražene su danas u Đeru od istoimenog mađarskog tima 24:21 (10:11), u revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

Trostruki uzastopni šampion Evrope sa dva trijumfa izborio je plasman na finalni turnir, nakon što je i u Podgorici slavio 30:19.

Budućnost je popravila utisak iz Podgorice i pružila jači otpor favorizovanom rivalu.

Vodila je 4:2 i 8:7, a poluvremenu 11:10.

Prednost od dva gola imala je i početkom nastavka(12:10), a još tri puta bila je u minimalnom vođstvu.

Domaćin je, serijom od 4:0, poveo 22:18 u 52. minutu i praktično već tada riješio pitanje pobjednika.

Domaći sastav do pobjede vodile su Eduarda Amorim, Reka Fedor, Veronika Kristijansen i Dorota Feluvegi sa po četiri gola.

U podgoričkoj ekipi najefikasnija je bila Jovanka Radičević sa sedam, dok je Majda Mehmedović meč završila sa pet golova.

Mina

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.