DPS Nikšić: Pravosuđe da ne podliježe pritisku provladinih medija
Demokratska partija socijalista, Nikšić

"Nismo organizovali današnji protest"

DPS Nikšić: Pravosuđe da ne podliježe pritisku provladinih medija

Suočeni sa padom čitanosti, a i onih preostalih standarda struke, provladini mediji još jednom bez ikakvih dokaza, ostrašćeno i iz vizure gorljivih pristalica pogubljene Vlade, predstavljaju "činjenice" o osjetljivom događaju, povodom kojeg detalji tek treba da budu utvrđeni, soapšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (OO DPS) Nikšić.

"Taman kao kad su prije nekoliko nedjelja požurili da izvijeste o "ničim izazvanom" napadu na novinara - a na kraju se ispostavilo da je priča malo drugačija - ovog puta javnost obavještavaju i o "ničim izazvanom" napadu na člana Vojske Crne Gore", naveli su iz DPS-a.

Krivi su isključivo demonstranti, navode režimski mediji, baš kao kada su i kako pojašnjavaju iz DPS-a prije dva dana pokušavali da iskonstruišu da su krivi, jer je službenik Vlade Crne Gore pokušao da ih pregazi.

Poručuju da je sve je začinjeno i stavom premijera Zdravko Krivokapića, "koji u svojim afektivnim stanjima za sve, pa i za demonstracije, optužuje DPS i bivšu vlast".

Dodaju da je za njih to ništa novo.

"Tek, da poštedimo članove režimskim medija sjekiracije - DPS ni na jedan način ne stoji iza najnovijih protesta. Što ne znači da ćemo ćutati kada se tendencioznim i neistinitim navodima pokušava svaliti krivica na učesnike protesta - naprotiv. Zato, još jednom pozivamo pravosuđe da ne podliježe pritisku i da u svakom pojedinačnom slučaju incidenata utvrdi sve okolnosti i detalje nepristrasno i profesionalno, jer je praksa pokazala da je gotovo uvijek istina, ipak, na suprotnoj strani u odnosu na poziciju provladinih medija", zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.