Šumaherova porodica prodaje imanje za njegovo liječenje

Šumaherova porodica prodaje imanje za njegovo liječenje

Mihael Šumaher, legendarni vozač Formule 1, nalazi se u teškom stanju nakon nesreće na skijanju 2013. godine, a sad je nastao još jedan problem.

Zbog ogromnih troškova liječenja, njegova supruga Korina je prinuđena da oglasi prodaju luksuznog imanja na kome je sa mužem svojevremeno maštala da će na njemu živjeti kada on ode u penziju.

Imanje se nalazi u blizini Ženevskog jezera, a Šumaher ga je kupio još dok je bio aktivan u Formuli 1.

Zvezda Formule 1 je za oko 3,5 miliona eura kupila ranč i onda ga renovirala.

Potom su se planovi malo izmijenili, pa su njih dvoje riješili da tu oforme pravu malu ergelu, ali otkako se desila pomenuta nesreća, Korina je nedavno prestala da dolazi tu, te kuću ponekad koriste samo članovi obezbjeđenja porodice Šumaher, kao i spremačice koje povremeno dođe da održavaju higijenu, pišu njemački mediji.

Sada se to imanje prodaje za 5,87 miliona eura, a mediji javljaju da ga agent za promet nekretnina opisuje kao “ranč od 20.016 kvadrata, koji je nekada davno bio mlin, a trenutno je fantastično imanje na tihom i zaštićenom mjestu”.

Nedavna vijest da je Korina prenijela Šumaherov zahtjev da se izvrše manje izmjene u dokumentarcu koji se o njemu sprema nagovještava da oporavak velikog sportskog asa možda ide u pravom smjeru, pa je dodatno, istina skupo, ulaganje u zdravstvenu njegu preko potrebno, kako bi se njegovo stanje još više popravilo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.