Vladimir Čađenović izabran za izvršnog direktora CEDIS-a
Vladimir Čađenović

Vladimir Čađenović izabran za izvršnog direktora CEDIS-a

Odbor direktora Crnogorskog elektrodistributivnog sistema DOO Podgorica (CEDIS) na jučerašnjoj sjednici razriješio je izvršnog direktora Zorana Đukanovića i imenovao, u skladu sa Zakonom o privrednim društvima i Statutom CEDIS-a, izvršnog direktora Vladimira Čađenovića, saopšteno je iz CEDIS-a.

Čađenović je rođen 1984. u Podgorici gdje je završio osnovnu i srednju školu. Pravni fakultet je završio na Univerzitetu Crne Gore gdje je i započeo radnu karijeru 2008. godine kao šef Odsjeka za studijska pitanja na Odjeljenju pravnog fakulteta u Budvi, a potom kao šef Studenske službe na Institutu za strane jezike Univerziteta Crna Gora, gdje je od 2011. godine obavljao poslove sekretara. Advokaturom se bavio od 2016. godine.

"Novoizabrani izvršni direktor stupiće na dužnost 10. aprila tekuće godine, shodno Kolektivnom ugovoru Kompanije", saopšteno je.

CEDIS se 30. juna 2016. godine izdvojio iz Elektroprivrede Crne Gore, od kada posluje kao samostalni pravni subjekat sa licencom za obavljanje poslova operatora distributivnog sistema. Osnovne djelatnosti CEDIS-a su: distribucija električne energije, izgradnja i održavanje distributivnih objekata i mreže. CEDIS distribuira električnu energiju za oko 414 hiljada korisnika na području Crne Gore, navode iz ove kompanije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.