Demonstranti iz Nikšića poručuju: Ako nismo imali priliku danas, sjutra ćemo do Podgorice
Blokada u Bogetićima, Foto: Mediabiro

Demonstranti iz Nikšića poručuju: Ako nismo imali priliku danas, sjutra ćemo do Podgorice

Nakon što je grupa građana, koja se okupila kako bi blokirala saobraćaj kod Bogetića na putnom pravcu Nikšić – Podgorica, pokušala da spriječi prolazak vozila Vlade Crne Gore, došlo je do incidenta u kom je lakše povrijeđeno dvoje građana.

Naime, dvojica okupljenih, u pokušaju da spriječe prolazak vozila, popeli su se na haubu, a kada je službeno vozilo krenilo, odbacilo ih je sa automobila na trotoar, prenose mediji.

"Na žalost, svi prisutni su vidjeli šta se desilo i kako. Čovjek je digao dva čovjeka na haubu od vozila. Zbog čega? Zato što branimo Crnu Goru, i državu. Ne znam ko je čovjek, ali volio bih da ga upoznam lično. Taj čovjek, koji je napravio taj sramni čin, sram ga bilo. Mi odavde ne idemo, a na žalost, što nismo mogli da dođemo do Podgorice. Nadam se, ako nismo imali prilike danas, imaćemo sjutra, jer ovo što se radi je sramno“, kazao je jedan od okupljenih, prenosi agencija Mediabiro.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.