Vlada Crne Gore

Saopšteno iz Vlade

"Odluka o kriterijumima za utvrđivanje uslova za sticanje crnogorskog državljanstva nije na dnevnom redu"

Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o kriterijumima za utvrđivanje uslova za sticanje crnogorskog državljanstva prijemom nije na dnevnom redu današnje sjednice Vlade, saopšteno je iz Vlade Crne Gore.

Iz Vlade su se oglasili povodom kako navode "dezinformacija koje su se pojavile u našoj javnosti, kao sredstvo sabotaže rada Vlade i narušavanja mira u zemlji".

"Ovaj dokument naći će se na dnevnom redu Vlade kada se za to steknu proceduralni uslovi propisani Poslovnikom Vlade Crne Gore (članovi 15, 32 i 40), a koji podrazumijevaju da isti bude odobren od strane Sekretarijata za zakonodavstvo i Komisije za politički sistem, pa tek onda da bude upućen Vladi na razmatranje. Ovaj dokument biće iznijet pred Vladu na formalno-pravno besprekoran način, a sve prijedlozi koji budu u njemu biće isključivo u najboljem interesu građana Crne Gore", kazali su u saopštenju.

Poručuju da su najbolji interesi građana ključni cilj cjelokupnog djelovanja Vlade.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.