Policija ne ograničava kretanje koloni vozila, već sprovodi mjere Ministarstva zdravlja
ilustracija

Policija ne ograničava kretanje koloni vozila, već sprovodi mjere Ministarstva zdravlja

Povodom najave kretanja organizovanih kolona vozila i lica ka Podgorici podsjećamo sve učesnike u saobraćaju da službenici Uprave policije ne ograničavaju kretanje bilo kojem licu, već isključivo sprovode Naredbu Ministarstva zdravlja u cilju sprečavanja širenja Covid 19 i mjeru zabrane kretanja u međugradskom saobraćaju, koja je na snazi, saopšteno je iz Uprave policije.

Podsjećaju da pored potvrda izdatih od strane poslodavca, lica koja se žele kretati između opština iz kojih je zabranjen izlazak i ulazak, moraju posjedovati i Rješenje o radnom odnosu ili Ugovor o radu, pa se sva lica koja ispunjavaju propisane uslove i imaju ova dokumenta, mogu nesmetano kretati između opština.

"Još jednom apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju usvojene mjere i na taj način olakšaju rad i postupanje policijskih službenika", saopšteno je iz Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.