Tri ekipe inspektora će kontrolisati ugostiteljske objekte
ilustracija

Narednih dana pojačane kontrole

Tri ekipe inspektora će kontrolisati ugostiteljske objekte

Na sastanku sjednice Operativnog štaba za inspekcijsku kontrolu kojoj prisustvuju predstavnici Uprave za inspekcijske poslove(UIP), kao i predstavnici iz drugih državnih i lokalnih organa, odlučene su aktivnosti za tekuću sedmicu.

Kako je saopšteno iz UIP-a, posebna pažnja biće posvećena kontroli ugostiteljskih objekata, pa će tri ekipe inspekora u pratnji pripadnika Uprave policije od jutarnjih časova pa do 21 čas, do kad je dozvoljen rad lokala, kontrolisati sprovođenje epidemioloških mjera koje su na snazi.

Turistička inspekcija će prilikom sprovođenja kontrola, obavještavati ugostiteljske objekte koji koriste zatvorene/zastakljene terase/bašte da uklone stakla sa bočnih strana objekata, odnosno terasa/bašta.

"Podgorička Komunalna policija preuzela je obavezu da organizuje kontrole javnih površina u saradnji sa predstavnicima Uprave policije, takođe raspoređeni u nekoliko ekipa od jutarnjih časova pa do 22 časa i to na svim lokacijama Opštine Podgorica, sa posebnim osvrtom na kontrole u park šumi Gorica", saopšteno je iz UIP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.