Dan poslije Vučića vakcinu primilo rekordnih 65.000 građana
Foto:Screenshot

Dan poslije Vučića vakcinu primilo rekordnih 65.000 građana

Dan nakon što se vakcinisao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, jučerašnji dan bio je jedan od najuspješnijih od početka vakcinacije, saopštila je danas Vlada Srbije.

U saopštenju se ističe da je tokom jučerašnjeg dana vakcinisano ukupno 64.608 osoba, od čega je skoro 24.000, odnosno 23.628 građana došlo na vakcinaciju bez prethodno zakazanog termina.

Do sada je u Srbiji više od milion građana primilo Sinofarm vakcinu za koju svi podaci pokazuju da ima ubedljivo najmanje neželjenih reakcija u odnosu na sve ostale vakcine, dodaje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.