Brajović: Vlada da ne unosi dodatne tenzije
Ivan Brajović

Brajović: Vlada da ne unosi dodatne tenzije

Nedopustivo je da Vlada mijenjanjem podzakonskog akta vrši redizajn biračkog tijela i sprovodi opasni izborni inženjering. Pozivam Vladu da jednostranim potezima ne unosi dodatne tenzije u inače uzavreloj i polarizovanoj društvenoj atmosferi, saopštio je predsjednik Socijaldemokrata i poslanik Ivan Brajović, povodom prijedloga Odluke o izmjeni Odluke o kriterijumima za utvrđivanje uslova za sticanje crnogorskog državljanstva.

Brajović kaže da je jasno definisana nadležnost skupštinskog Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu da predloži potencijalne korekcije normativnog okvira koji se tiče crnogorskog državljanstva.

"Oni koji predlažu i podržavaju ovakve neprimjerene aktivnosti preuzimaju odgovornost za dalju radikalizaciju prilika na političkoj sceni.

Očekujem i reakciju međunarodnih partnera na opasne namjere pojedinih struktura unutar parlamentarne većine, kojima će znatno biti usporen naš put evropskih integracija",kazao je Braković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.