Od posljedica koronavirusa u Srbiji preminula porodilja
Ilustracija

Stara 29 godina

Od posljedica koronavirusa u Srbiji preminula porodilja

Porodilja stara samo 29 godina, zaražena koronavirusom, preminula je u Kliničko-bolničkom centru "Dr Dragiša Mišović", prenose mediji.

Ona je jedna od dvije trudnice koje su, krajem prošle nedelje, hitno morale da se porode carskim rezom zbog teškog stanja uslijed kovida 19. Kako navode mediji, ona je bitku sa kovidom je izgubila prije tri dana.

Krajem prošle nedelje dvije trudnice su bile na intenzivnoj njezi zbog komplikacija izazvanih kovidom.

Ljekari su odmah odlučili da ih prebace u salu i urade prevremeni carski rez, nakon čega su porodilje priključene na respirator.

Na svijet su došli djevojčica i dječak koji su odmah testirani na kovid, a oba testa su bila negativna. Bebe su u dobrom stanju, prenijele su Večernje novosti i Telegraf.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.