Raspisan oglas za obrazovanje na vojnoj akademiji u Austriji
Ilustracija

Ministarstvo odbrane saopštilo

Raspisan oglas za obrazovanje na vojnoj akademiji u Austriji

Ministarstvo odbrane raspisalo je danas oglas za izbor dvoje kadeta/kinja za obrazovanje na Terezijanskoj vojnoj akademiji u Bečkom Novom Mjestu, Republika Austrija, počev od studijske 2021/22. godine.

Početkom obrazovanja na vojnim akademijama, izabrani kandidati stiču zvanje kadeta, a po završetku obrazovanja primaju se u službu u Vojsku Crne Gore, bez javnog oglasa, u početnom činu oficira.

Tekst oglasa sa opštim i posebnim uslovima, pravima i obavezama kadeta, kao i prijavni formular nalaze se na linku: Javni oglas za VA u Austriji sa prijavnim obrascem.

Javni oglas otvoren je do 23. aprila. Prijavnu dokumentaciju je potrebno uputiti na adresu - Ministarstvo odbrane, Direktorat za upravljanje ljudskim resursima, kadrovska i statusna pitanja, ulica Jovana Tomaševića br. 29, Podgorica, sa naznakom "Za javni oglas za obrazovanje na Terezijanskoj vojnoj akademiji u Republici Austriji“.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.