Uhapšen Bjelopoljac: Pronađen kilogram marihuane i opijati
Ilustracija

Uhapšen Bjelopoljac: Pronađen kilogram marihuane i opijati

Službenici Jedinice za borbu protiv droge u Centru bezbjednosti Bijelo Polje su u saradnji sa pripadnicima Sektora za borbu protiv kriminala podnijeli krivičnu prijavu protiv lica koje je osumnjičeno za neovlašćenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Postupajući po naredbi Osnovnog suda u Bijelom Polju policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi S.S. (50) iz Bijelog Polja.

Pronađena su dva pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana ukupne mase 1,07 kilogram za koju se sumnja da je bila namijenjena tzv. uličnoj prodaji, te i 25 komada tableta sa liste opijata", saopšteno je.

S.S. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i on će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.