Nikšić: Lažno prijavio da su ga napala tri lica i vrijeđala na nacionalnoj osnovi
Ilustracija

Nikšić: Lažno prijavio da su ga napala tri lica i vrijeđala na nacionalnoj osnovi

Centru bezbjednosti Nikšić je 27. marta B.M. (40) prijavio da su ga u toku dana fizički napala tri nepoznata lica, te da su mu upućene riječi prijeteće i uvrjedljive sadržine na nacionalnoj osnovi.

Ovom licu je pružena ljekarska pomoć i konstatovane su mu lake tjelesne povrede, saopšteno je iz policije.

O događaju je obaviještena nadležna državna tužiteljka.

"B.M. je u službene prostorije Centra bezbjednosti Nikšić pristupio ponovo 29. marta gdje je izmijenio svoju izjavu i naveo da je kritičnog dana pao u nesvijest, te da je od pada zadobio povrede koje su konstatovane.Izuzeti su video zapisi sa lica mjesta koje je B.M. naveo u prijavi čijim pregledom je utvrđeno da se ovo lice ne nalazi na snimku, iz čega proizilazi da se prijavljeni događaj nije ni desio", saopšteno je iz policije.

Nakon uvida u spise predmeta postupajuća tužiteljka se izjasnila da se u radnjama B.M. stiču elementi krivičnog djela lažno prijavljivanje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.