Veliki požar u barskom naselju Polje, ogromna materijalna šteta
Foto: Portal Bar

Veliki požar u barskom naselju Polje, ogromna materijalna šteta

Veliki požar koji je izbio jutros oko 8:00 sati i zahvatio hangare poslovnog objekta Femić, vatrogasci su stavili pod kontrolu, potvrđeno je Portalu Bar iz Službe zaštite i spašavanja.

Na terenu su ekipe Službe zaštite i spašavanja Bar, a u gašenju požara pomažu i vatrogasci iz susjednih gradova. Materijalna šteta je ogromna.

IMG61447f569ad1a2ec3e7fdc41317f3064V850x560

Foto: Portal Bar

Izgoreli su montažni objekti u kojima se vršio tehnički pregled vozila. Požar je zahvatio i dio skladišta koji je izdat pod zakup drugoj firmi.

Uzrok požara utvrdiće istraga.

Na licu mjesta očekuju se vještaci za požare, eksplozije i havarije, kao i vještaci elektro struke, potvrđeno je za Portal Bar.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.