Vučić šalje paket pomoći za penzionere sa vitaminima i mineralima(VIDEO)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je predstavio paket za penzionere koji se sastoji od vitamina i minerala.

Vučić je u video-snimku objavljenom na Instagramu naveo da je paket dodatni poklon države penzionerima.

"Vi ste to zaradili, mnogo toga izgradili, sve ono u našoj zemlji što smo mi naslijedili", istakao je predsjednik.

Vučić je naveo da će se u paketu naći po jedno pakovanje vitamina Ce, vitamina De-3 i cinka.

"Svi dobri vitamini i minerali za jačanje imunoloških funkcija, za snaženje vašeg organizma. To je još jedan mali poklon države, ne računajući onih dva puta po 30 eura, plus 50 eura koji će biti samo za penzionere. Ukupno 110 eura", kazao je Vučić.

Dodao je da je to jedan mali znak pažnje zbog svega onoga što su penzioneri uradili za Srbiju i zbog svega onoga što su nam ostavili.

"Mi danas moramo da idemo vašim stopama i da napravimo od Srbije još bolje mjesto za život", naglasio je predsjednik Srbije. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.