Prijestonica Cetinje:  Kašćelan čestitao Uskrs
Foto: Prijestonica Cetinje

Prijestonica Cetinje: Kašćelan čestitao Uskrs

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan čestitao je Uskrs vjernicima i sveštenstvu, koji ovaj hrišćanski praznik obilježavaju prema gregorijanskom kalendaru.

"Neka vam dan Hristovog vaskrsenja donese radost i sreću i ispuni srca entuzijazmom i neizmjernom zahvalnošću. Vama i vašim porodicama želim zdravlje, mir i blagostanje. Ljubav prema bližnjem, samilost i milosrđe neka vas vode kroz život. Pomognete onima kojima je pomoć potrebna, radujte se i slavite život. Srećan Uskrs!“, naveo je gradonačelnik u čestitki.

Kašćelan je sa saradnicima posjetio časne sestre Franjevke crnogorske provincije reda Bezgrešnog začeća i crkvu Sv. Antuna Padovanskog i u ime lokalne uprave i građana i građanki Cetinja predao prigodan poklon.

"One su posebni, a omiljeni članovi naše zajednice, kojoj doprinose vrijednostima kao što su milosrđe, poštovanje, ljubav prema bližnjem, požrtvovanje, predanost. Dio su su naših života i pouzdani prijatelji čija molitva i topla riječ pružaju utjehu. Na najradosniji hrišćanski praznik uvijek smo sa njima, jer to je dan kada se bližnji okupljaju. One na Cetinju imaju dom, a mi smo im najbliža familija“, poručio je Kašćelan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.