Pojačana kontrola mjera, krivična prijava zbog gostiju unutar lokala
Ilustracija

Objava Vlade na Tviteru

Pojačana kontrola mjera, krivična prijava zbog gostiju unutar lokala

Uprava za inspekcijske poslove uz pomoć Uprave policije pojačano kontroliše poštovanja mjera protiv koronavirusa saopšteno je na Tviter profilu Vlade Crne Gore.

"Sinoć je tokom nadzora Uprava policije u ugostiteljskom objektu "Vanilla bar" u Podgorici podnijela krivičnu prijavu zbog nedozvoljenog sjedjenja gostiju unutar lokala", naveli su iz Vlade.

Dodaju da je turistička inspekcija u kafe baru "Biro", zbog nedozvoljenog sjedjenja četiri gosta za istim stolom izrekla prekršajne naloge u ukupnom iznosu od 2.500 eura, shodno Zakonu o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti.

"Inspekcijske službe apeluju na ugostitelje da poštuju važeće mjere protiv koronavirusa, a pojačan nadzor nastavlja se i u narednom periodu", poručili su iz Vlade.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.