Aleksandar Vučić, foto:Tanjug

Vučić najavio

"Za dva sata i 15 minuta od Beograda do Crne Gore"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da se u maju potpisuje ugovor za izgradnju dodatnih 107 kilometara od Požege do Boljara.

Prema njegovim riječima, za 2 sata i 15 minuta stizaće se od Beograda do crnogorske granice.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas, poslije razgovora sa kineskom kompanijom CCCC da će autoput od Preljine do Požege biti završen najkasnije u januaru ili, eventualno, u februaru, ali i da će već u maju biti potpisan ugovor sa Kinezima za gradnju nastavak autoputa od Preljine do Boljara na granici sa Crnom Gorom.

Vučić je istakao da će kada cio autoput bude gotov moći da se stigne do Crne Gore za samo dva sata i 15 minuta.

"Velika vijest za danas je da ćemo već u maju, odnosno za mjesec ili mjesec i po dana, pokušati da potpišemo ugovor sa autoput do granice sa Crnom Gorom, što je dodatnih 107 kilometara. To će biti na veliku radost za građane Arilje, Ivanjice, cijelog Peštera i svih okolnih mjesta, ali i za građane Crne Gore", naveo je Vučić.

To će značiti da će, kako je rekao, za samo dva sata i 15 minuta moći da se stigne od Beograda do crnogorske granice.

"To niko nije mogao ranije da zamisli, to su tektonske promjene", naglasio je Vučić.

On je naglasio da će Srbija biti premrežena autoputevima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.