Ilegalna prodaja: U stanu Baranina pronađeni ljekovi vrijedni oko 50.000 eura
Foto: Uprava policije

Ilegalna prodaja: U stanu Baranina pronađeni ljekovi vrijedni oko 50.000 eura

U cilju suzbijanja sive ekonomije barska policija je juče u koordinaciji sa nadležnim tužiocem sprovela aktivnost pretresa stana i drugih prostorija koje koristi A.H. (56) iz Bara.

"Pretresom su pronađena 7.794 pakovanja raznih farmaceutskih proizvoda bez dokaza o porijeklu u vrijednosti od oko 50.000 eura, kao i novac u iznosu od 17.395 eura, 276 američkih dolara i 470 bosanskohercegovačkih konvertibilnih maraka, za koji se sumnja da je stečen ilegalnom prodajom ovih proizvoda", saopšteno je iz policije.

Sumnja se da su farmaceutski proizvodi prokrijumčareni u Crnu Goru budući da većina pronađenih proizvoda nema dozvolu za promet u našoj državi.

"A.H. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina, te će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu na dalju nadležnost", saopšteno je iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.