URA otvara zelenu liniju
Foto: URA

Građani da prijavljuju ekološke probleme

URA otvara zelenu liniju

Građanski pokret URA otvoriće od danas „zelenu liniju“ pomoću koje će građanima biti omogućeno da prijave bilo kakav ekološki problem, saopštili su danas iz ove stranke.

"Linija će biti otvorena svakim radnim danom od 10-14h a broj na koji građani mogu pozvati i prijaviti ekološki problem je: 067 – 096-166. Pokušaćemo da na što više prijava naših građana odgovorimo u najbržem roku tako što ćemo ekološke probleme institucionalno procesuirati i na taj način u završnici, nadamo se, uspješno rješavati“, navode iz URE.

Oni dodaju i da će onamo gdje im resursi i infrastruktura dozvoljavaju i sami izlaziti na teren i učestvovati u ekološkim akcijama.

"Zajedničkim snagama želimo da pomognemo u očuvanju naše životne sredine ali i da doprinesemo viziji Crne Gore kao istinski ekološke države“, zaključuju oni.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.