Bivši šef posljednju platu radnicima isplatio u penijima: U kolicima mu isplaćeno 90.000 novčanica
Novčići ostavljeni ispred kuće

Bivši šef posljednju platu radnicima isplatio u penijima: U kolicima mu isplaćeno 90.000 novčanica

Radnik iz Džordžije optužio je svog bivšeg poslodavca za detinjasto ponašanje nakon što je poslednju platu od 915 dolara dobio u penijima.

Andreas Flejten pronašao je u svom dvorištu 90.000 novčića, a na vrhu hrpe novca bio je izvod njegove posljednje plate uz eksplicitnu oproštajnu poruku od mehaničarske radnje u kojoj je radio.

Flejten je dao otkaz u novembru zbog kašnjenja plate, a posljednjih par dana provodi u čišćenju novčića kako bi bili upotrebljivi, jer su mu donijeti veoma masni.

Majlz Voker, vlasnik radionice, rekao je medijima da nije bio siguran da li je penije ostavio ispred prave kuće.

"Ne sjećam se, a i nije važno. Plaćen je“, rekao je Voker.

Olivija Oksli, Flejtenova djevojka, kaže da se nada da će ovaj incident pokazati kako se šefovi loše ophode prema zaposlenima.

Ali i gleda na čitavu stvar iz vedrije perspektive.

"Sa ovoliko penija sigurno ćemo naći i neke vrednije. Već sam pronašla jedan iz 1937. godine“, dodaje Okslijeva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.