U bolnici u Nikšiću preminuo kovid pacijent, 20 životno ugroženo
Ilustracija

Hospitalizovano 115 oboljelih

U bolnici u Nikšiću preminuo kovid pacijent, 20 životno ugroženo

U Opštoj bolnici u Nikšiću liječi se 115 oboljelih od korona virusa, od kojih je 20 životno ugroženo, a jedan pacijent je preminuo, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove.

Vršilac dužnosti direktora Opšte bolnice, Marko Mitrović, rekao je agenciji MINA da je preminuli pacijent imao 68 godina i bio je iz Nikšića.

“Na neinvanzivnoj ventilaciji je osam pacijenata, a na Internom odjeljenju je 111 oboljelih, od kojih je 50 sa težom kliničkom slikom, što znači da su na znatno povećanom protoku kiseonika. Za sada nema intubiranih pacijenata na respiratoru”, ukazao je Mitrović.

Na Dječijem odjeljenju liječi se četvoro mališana inficiranih korona virusom, koja su, kako je kazao Mitrović, stabilnog zdravstvenog stanja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.