Glavni odbor URE: Ubrzati demontažu režima, ostajemo tvrdi u svom programu i principima
Foto: URA

Glavni odbor URE: Ubrzati demontažu režima, ostajemo tvrdi u svom programu i principima

Demontaža bivšeg režima oličenog u vladavini Demokratske partije socijalista ne ide očekivanim intezitetom i na Vladi Crne Gore je, a prije svega na premijeru Zdravku Krivokapiću kao personalno najodgovornijoj ličnosti, da taj proces ubrza, jedan je od zaključaka Glavnog odbora URE koji je održan sinoć.

Iz ove partije navode da je Glavni odbor zaključio da ako se ne ubrza demontaža bivšeg režima, i ne otklone njegovi politički uticaji u sistemu koji koče reforme i transformaciju društva, onda je sasvim logično i očekivano da će doći do demontaže aktuelne Vlade.

Glavni odbor ocijenio je da je URA dala jedan od ključnih doprinosa za smjenu vlasti i da u kontinuitetu djeluje korektno prema svim subjektima koji čine novu vlast a da takav reciprocitet očekuje i sa druge strane.

"Usljed uzavrelih strasti koje svakodnevno potpiruje bivši režim Glavni odbor URE poziva na smirivanje takvog stanja i otklon od propagande koja ga uzrokuje“, stoji u saopštenju.

Glavni odbor URE kao najznačajniji organ stranke tvrdo stoji u stavu da se URA nikada neće pomjeriti od svojih principa i političkog programa evropske, ekološke, moderne i građanske Crne Gore.

"Što se tiče razgovora o daljoj personalnoj organizaciji Vlade Crne Gore oni mogu biti o svemu ali svako mora odgovarati za svoje postupke i rezultate proizašle iz njih“, zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.