Abazović uputio čestitke Kurtiju i Konjufci
Dritan Abazović

Abazović uputio čestitke Kurtiju i Konjufci

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović uputio je čestitku novoizabranom predsjedniku Vlade Republike Kosovo Aljbinu Kurtiju.

"Povodom Vašeg izbora za predsjednika Vlade Republike Kosovo, upućujem Vam najsrdačnije čestitke i najbolje želje da sa uspjehom obavljate tu visoku dužnost, na dobrobit svih građana Vaše države. Uvjeren sam da će se Vaša Vlada, pored brojih izazova sa kojima se čovječanstvo suočava u ovom trenutku, uspješno izboriti sa posljedicama koje ostavlja pandemija virusa COVID-19", kazao je Abazović.

Abazović je naveo u čestitki da se, cijeneći prijateljske i komšijske odnose dvije države, raduje budućoj saradnji Crne Gore i Republike Kosovo.

"Uvjeren sam da je osnovi preduslov za sveukupni razvoj Zapadnog Balkana bolja regionalna povezanost, usmjerena na građenju odnosa koje će karakterisati međusobno poštovanje, poverenje i razumijevanje. Ostaje nam da zajednički radimo u tom pravcu, kako bi region Zapadnog Balkana što prije postao sastavni dio Evropske unije.“, zaključuje se u čestitku potpredsjednika Vlade Crne Gore Dritana Abazovića upućenoj novoizabranom premijeru Republike Kosovo Aljbinu Kurtiju.

Abazović je čestitku uputio i novoizabranom predsjedniku Skupštine Republike Kosovo Glauku Konjufci.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.