Šišiću 30-40 godina zatvora, Jovovićkoj 20 godina
Privođenje Šišića i Jovovićke

Za ubistvo bebe

Šišiću 30-40 godina zatvora, Jovovićkoj 20 godina

Nermin Šišić (30) iz Tuzle osuđen je na dugotrajnu kaznu zatvora, koja ne smije biti kraća od 30 i ne duža od 40 godina, zbog teškog ubistva petnaestomjesečne bebe.

Majka bebe, Jelena Jovović (35) osuđena je na 20 godina zatvora za teško ubistvo putem pomaganja, saopšteno je Televiziji Crne Gore iz Višeg suda u Podgorici u kojem je danas izrečena presuda.

Suđenje u ovom slučaju, bilo je zatvoreno za javnost.

Šišić, očuh bebe, teretio se za teško ubistvo, a Jovović za teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Petnaestomjesečna beba je 4. februara 2018. godine u Dječiju bolnicu u Podgorici primljena bez znakova života, a ljekari nijesu uspjeli da je reanimiraju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.