Pjevač Ivan Milnković otkrio dugo čuvanu tajnu: Moju bivšu djevojku, majka je, udala za drugog(VIDEO)

Pjevač Ivan Milinković, iako nema nastupe zbog trenutne situacije, vrijedno radi na pesmama za svoj prvi samostalni cd. Ivan je publici predstavio novu pjesmu ,,Siva magla", za koju je uradio i ekranizaciju.

U zvaničnoj izjavi za medije, povodom nove pjesme,  pjevač je istakao:

,,Najjače ljubavne pjesme, uvijek su bile one, koje su govorile o patnji zbog neuzvraćene ili zabranjene ljubavi! Imao sam prije mnogo godina situaciju, koju opisuje stih pjesme  ,,Za drugog te majka udala"! Majka moje tadašnje djevojke je  rekla: ,,Ćero, mani se ti muzičara i estrade, takvi nikad nisu kod kuće. Gledaj neko srećtnije rješenje, nekog inženjera koji je na poslu od 7 do 15h!  Tako je i bilo, majka je udala za drugog!

Kada sam čuo tekst pesme, shvatio sam na prvu da je izašla u dahu od autora, jer je i sam imao slično iskustvo.  Svako ili skoro svako, može da se pronađe u temi koju pjesma opisuje! Kada sam čuo kompletnu numeru, bez pjevanja, shvatio sam da imam pjesmu koja ima prelijepo ,,lice"- fizionomiju ( kao ljepota djevojke, zaokružena u svakom smislu).

Na prvo slušanje, pjesma je postala moja! Time mi, nije izostala ni inspiracija, da je donesem na sebi svojstven način! Neću licitirati o njenom budućem uspjehu, nadam se, da će imati odličan prijem kod publike i muzičara uopšte".

Sigurni smo da će mnogi, pronaći priču svog života, u ovoj pjesmi. Jedno je sigurno, Ivan je ostao vjeran kvalitetnoj muzici i interpretaciji, a publika  ostala vjerna njemu - kao solisti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.